Peter Hoogenboom als schrijver

In 2002 debuteerde Peter Hoogenboom als schrijver met het jeugdboek, Vlaamse frieten…. Dit bleek het begin van de succesvolle serie ‘Wereldavonturen’. Alle delen uit deze inmiddels achtdelige serie van lekker dikke boeken zijn in de pers enthousiast ontvangen. Lezers zijn razend enthousiast, zij roemen de spanning, de vaart en de humor in de boeken. Ook het leerzame karakter wordt gewaardeerd. Inmiddels bezocht Hoogenboom honderden basis- en middelbare scholen in het land om ook daar de leerlingen te laten kennismaken met leeftijdgenoten in andere landen en culturen. Er zijn veel volwassenen die de jeugdserie ‘Wereldavonturen’, ook met veel plezier lezen.

Page turners
Echte page turners, zo worden de boeken uit de serie Wereldavonturen omschreven. Verhalen waarvan je moet weten hoe het verder gaat, die je aandacht vasthouden met verrassende wendingen, maar ook verhalen die je raken, die je bijblijven en die tot nadenken stemmen. Het zijn allemaal kwalificaties die Peter Hoogenboom als schrijver in de pers heeft mogen oogsten.

Kwalificaties die ook gelden voor zijn volwassen/16+ romans. Verhalen in een eigentijdse setting rondom actuele maatschappelijke thema’s.

Charlotte leest voor Kidsweek en zegt: ' Geweldig spannend, leerzaam en met veel humor. Absoluut een aanrader!'

Alle titels beschikbaar als e-boek!
Na jarenlang gepubliceerd te hebben in het traditionele traject met uitgeverij en boekhandel heeft Peter Hoogenboom het roer omgegooid. Het kostbare en milieuonvriendelijke papieren boek is vaarwel gezegd. Met uitzondering van de papieren voorraad worden alle boeken nu verkocht als digitaal boek. Maar dat is niet alles, de verkoop is nu rechtstreeks waardoor alle geldvragende schakels in het proces kunnen worden overgeslagen. Hierdoor kunnen de digitale boeken veel voordeliger worden aangeboden dan in een setting met een uitgeverij en een (internet)boekhandel er tussen.

Kopen (Deze optie komt binnenkort beschikbaar)
Kopen kan snel en simpel. Onder aan iedere boekenpagina staat een koopmodule. Vul de gegevens in en betaal met Ideal. Het boek komt per omgaande naar je toe.

Enkele quotes
‘Een spannend boek waar kinderen zeker van zullen smullen.’(de Volkskrant).
‘Dit moet iedereen lezen.’ (J/M Magazine)
‘Ongelofelijk spannend, grappig en ontroerend.’(Veluws Dagblad)
‘Voor je het weet heb je uit en snak je naar een nieuw avontuur.’ (Zo Zit Dat)

‘Vlot geschreven, fantasierijk en spannend van begin tot eind.’ (Goudsche courant)
‘Een echte pageturner vol onverwachte en verrassende wendingen.’ (Leessfeest.nl)
‘Een spectaculair avontuur. James Bond voor jongeren.’ (Utrechts Nieuwsblad)
‘Razend tempo en buitengewoon spannend.’ (Nederlandse bibliotheekdienst)

‘Dit boek lees je in een ruk uit, zo spannend is het.’ (boek magazine)
‘Een zenuwslopend avontuur.’ (Zo zit dat)
‘Een geweldig spannend boek, leerzaam en met veel humor. Absoluut een aanrader.’ (Kidsweek)
‘Superspannend, snel en levensecht.’ (Nederlands Dagblad – Clou)