Hete loempia's, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling

 

Inhoud:
Pieter krijgt een geweldig aanbod. Hij mag met zijn vriend Jochem mee naar de wereldkampioenschappen gamen. Zodra Pieter weet dat hij naar Thailand gaat organiseert hij op school een Thaise markt. De opbrengst is bedoeld voor een weeshuis. Aangekomen in de hoofdstad Bangkok gaan de jongens het geld zelf brengen. Vanaf dat moment verandert hun reis in een nachtmerrie.

Het weeshuis blijkt niet de veilige plek die het zou moeten zijn. In een poging de weesmeisjes Sunisa en Unchalee te helpen komen de jongens zelf in levensgevaar. Alleen een waanzinnig plan kan hen en de meisjes nog redden. Bij hun acties spelen rijpe meloenen, een bommelding, de liefde, een snelle motortaxi, hete loempia’s en een houten vlot een belangrijke rol.

De pers over Hete loempia’s, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling:
‘Een geweldig spannend boek, met veel humor. Absoluut een aanrader.’ ( Kidsweek ).
‘Superspannend, snel en levensecht.’ (Nederlands Dagblad).

Meningen van lezers:
Naam: Lana, Leeftijd: 15 jaar, Gelezen boek: Hete loempia’s…
Wat vond je ervan: Ik vind het nu al een heel spannend boek en ik ben pas bij het hoofdstuk Krottenwijk. Ik lees normaal niet zo ontzettend veel boeken maar soms waag ik me aan een boek dat me leuk lijkt. Ik ben er in begonnen en ik kan er niet meer mee ophouden (en dat is een hele prestatie voor iemand zoals ik. Ik ben zeker van plan om de rest van uw boeken ook te gaan lezen !! groetjes lana

Naam: Joost, Leeftijd: 11, Gelezen boek: Hete loempia’s…
Wat vond je ervan: Het beste boek wat ik ooit gelezen heb (ik lees erg veel) zelfs beter dan Harry Potter. Meteen stond ik te popelen om een volgend boek te lezen

Naam: Hanneke, Leeftijd: 14, Gelezen boek: Hete loempia’s…
Wat vond je ervan: Ik vind het boek fantastisch. Het is ontzettend boeiend en spannend tot de laatste bladzijde. Het wordt ook erg realistisch ‘verteld’. Het overkomt ze gewoon. Ik leef me altijd helemaal in in uw boeken en heb ook echt het idee dat ik het gewoon zie gebeuren.

Naam: Anita, Leeftijd: 16, Gelezen boek: hete loempia’s…
Wat vond je ervan: Opnieuw meer dan geweldig!!!! Ik vind trouwens al uw boeken echt super! Ik heb ze allemaal al meerdere keren gelezen!! Ik verheug me altijd heel lang op een nieuw deel! Groetjes, Anita.

Algemeen:
Hardcover: 319 pagina’s
ISBN: 9044316125
Uitgever: House of Books

Ebook: PDF – 315 pagina’s.
ISBN: 9789491671074
Uitgever: Hoogenboom dreamwork